Partierne og forsvarsforbeholdet – Radikale Venstre

Hvor står partierne i forhold til bevarelse eller afskaffelse af forsvarsforbeholdet? Hvad anbefaler de danskerne at stemme den 1. juni? Det spørger Christian Foldager Folketingets partier om i programserien ”Partierne og forsvarsforbeholdet”.
Men han udfordrer også politikerne på deres argumenter og spørger om, hvordan de ser på udviklingen i forsvars- og sikkerhedspolitikken i Europa. Skal de europæiske lande i højere grad tale med én stemme på den internationale scene? Bør det europæiske samarbejde sigte på etablering af en europahær, eller skal udviklingen gå i helt andre retninger?

I denne udgave stiller Christian Foldager spørgsmålene, og Radikale Venstres Anne Sophie Callesen svarer.

”Partierne og forsvarsforbeholdet” er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.