Europas fremtid – dit EU – Uddannelse, kultur, ungdom og idræt

Hvad mener europæerne, at EU skal fokusere på i de kommende år? Hvilke ideer og kommentarer har de til det europæiske fællesskab? Hvordan skal EU-samarbejdet udvikle sig?

Med serien ”Europas fremtid – dit EU” giver dk4 borgerne mulighed for at stille spørgsmål og komme med ideer til EU-politikerne om retningen for det europæiske samarbejde. Derfor indgår spørgsmål, ideer og kommentarer fra borgerne i hvert program, når Christian Foldager sammen med et dansk medlem af Europa-Parlamentet kommer rundt om forskellige aspekter af Europas fremtid.

I dette program er der særligt fokus på ungdommen og børnene, på uddannelse og idræt, men også på kultur. Politikområder, der almindeligvis hører under medlemslandene, men som også støttes og suppleres af EU. Gæst er Pernille Weiss, medlem af Europa-Parlamentet for Det Konservative Folkeparti.

”Europas fremtid – dit EU” er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.