Hånden på hjertet – Finn Nørbygaard i langsom samtale med Joachim Knop

Han er kendt for at for at kunne synge, og er uddannet operasanger i 2000. Han spiller skuespil. Og så har han lavet en jazzplade. Joachim Knop er ikke bange for at sprede sig ud over forskellige genrer, han elsker forskellighederne i sit liv, såvel som han elsker ankeret i det, sin hustru. Rastløsheden har været en tro følgesvend, ligesom energiniveauet, der til tider kan virke larmende. Hør hvordan Joachim Knop har fundet sig til rette og vendt sin svaghed til sin styrke.

Finn Nørbygaard er godt i gang med sin anden karriere. I 2009 blev han færdig som samtaleterapeut og har siden haft sit virke i Aarhus.
I ”Hånden på hjertet – Finn Nørbygaard i langsom samtale med” får forskellige gæster glæde af Finn Nørbygaards ekspertise og tilgang til livet. Som han siger, ”åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet for mental sundhed”. Se med, når en modig gæst deler ud af sine op- og nedture, vendepunkter i livet samt minder fra barndommen og historier fra karrieren.