Fokus på – Autentisk lederskab – med Asger Steenholdt

Asger Steenholdt har været en særdeles aktiv musiker i mange år og stået på de store danske scener som enten bassist eller guitarist i bl.a. så forskellige sammenhænge som Big Fat Snake og Linie 3, og herudover medvirkende i forskellige jazzbands. Tiden er nu moden som vejleder i ”autentisk lederskab”. Et område han bl.a. har udviklet i sit liv som musiker på scenen, og som medlem af bestyrelsen i Dansk Artist Samfund. Asger Steenholdt skriver på sin hjemmeside: ”Jeg har i 15 år hjulpet ledere til at udvikle sig selv og deres teams gennem fokus på autentisk nærvær og relationelle kompetencer.” Det og meget mere om menneskelige egenskaber, værdier og formål kommer frem i samtalen om – måske fremtidens lederskab i virksomheder og sociale relationer. Værd at lytte med til om det gælder store eller små relationer.