Fokus på – Vand – med Jan Johan Jepsen og Karina Gottschalck 2:2

70 procent af jorden består af vand, og det samme gør sig gældende for mennesket. Vand er derfor en vigtig virkelighed og bestanddel af vores hverdag. Uden vand – intet liv. Nu har forskere og entusiaster for bedre sundhed, bl.a. via vand, undersøgt hvad vand egentlig kan gøre ved os som alternativ helbredelse til en række sygdomme. Som et eksempel på vands værdifulde indhold i naturen fremhæves udretningen af Skjern Å for mange år siden, hvilket resulterede i døde planter og dyreliv. Efter genopretningen af åens sving, kom livet tilbage efter kort tid. ”Hellige kilder” viser sig senere ikke at være så hellige endda, men blot almindelige kilder med frit løb, hvilket gør at molekylerne fortsætter sit naturlige liv og udsender frekvenser til næring for celler – i naturen – og – i menneskers og dyrs kroppe.

Jan Johan Jepsen forklarer i første udsendelse om de tekniske detaljer, og Karina Gottschalck fortæller i anden udsendelse om det første af mange centre i Danmark med navnet NEO, Naturlig Energi Optimering, hvor man har oplevet mange helbredende behandlinger der har forandret klienternes liv.

To udsendelser hvor vi bliver bragt ind i den alternative verdens nye metoder.