TECH Talk (7) – Om kunstig intelligens og bæredygtighed

Kan kunstig intelligens bruges i bestræbelserne på at udvikle samfundene i en mere bæredygtig retning? Hvordan kan kunstig intelligens være nøglen til at opnå FN’s verdensmål – og på hvilke måder sker det allerede?
Sådan lyder nogle af de centrale spørgsmål i denne udgave af TECH Talk, hvor fokus er på kunstig intelligens og bæredygtighed.

Programmet indledes med en genopfriskning af, hvad kunstig intelligens er, og derefter diskuterer og vurderer Michael Birkebæk Jensen potentialet i kunstig intelligens i forhold til ønsket om en mere bæredygtig samfundsudvikling sammen med Jan Vang Brambini-Pedersen, professor ved SDU, og Brian Mikkelsen, administrerende direktør hos Dansk Erhverv og tidligere minister.

Programmet slutter med et ekstra, lille tema ”One more thing”, der denne gang handler om GPT-3 med tilhørende forklaring af betegnelsen og eksempler på, hvordan GPT-3 bliver brugt og kan bruges.

”TECH Talk” produceres i samarbejde med KPMG.