Spotlight – Musikalsk portræt af Liga Latina

I denne udgave af ”Spotlight – Musikalsk portræt” stifter vi bekendtskab med verdensmusik, hvor rødderne er dybt begravet i Latinamerika og Cuba.
Vi møder musikere, der har taget det bedste med hjem fra de fjerne himmelstrøg og er endt op med en særlig jazzet spillestil, der giver en helt unik lyd, som endda har fundet vej til cubansk statsradio. Det er ikke mange bands, der har opnået den ære i det lukkede land. Musikken udspringer af en lang kærlighedshistorie imellem den spanske guitar og den afrikanske tromme, hvor det ægte og oprindelige – folkemusikken fra to lande – smelter sammen til musik, der har en ganske særlig nerve. Som musikerne siger; ”Man kan ikke fake den, det er en urkraft, et ekko fra forfædrene, der fører en tilbage til det oprindelige, det kræver at man som musiker blotter sig for at finde kernen”. Hør mere om det stærkt sammenspillede band i ”Spotlight – Musikalsk portræt af Liga Latina”.