Ærligt talt – til Georg Julin – af Stig Grenov 2:2

At være partipolitisk leder, aktiv skolelærer, tillidsmand og familiefar, kan umiddelbart lyde som en opgave der er mere end svær. Det blev den også for formand for Kristendemokraterne, Stig Grenov i sidste valgperiode. Stig Grenovs valg blev – et fravalg af lederrollen – og et tilvalg af skolelærergerningen og opgaven som familiefar. Naturligvis var der mange overskrifter i forbindelse med den lidt dramatiske afslutning af formandsrollen, der skyldtes stress, men efter et par år er det nu tid til at tale helt ærligt ud om det liv Stig Grenov har levet på godt og ondt, både selvforskyldt ved for hurtigt afleverede kommentarer på sociale medier – og udefra kommende episoder. Vi går i dybden med hvem Stig Grenov er, hvad han står for, og hvordan han ser på andres meninger og holdninger – og respekterer dem. Ord der kommer fra et hjerte der banker for at hjælpe verden – i hverdagen.