KulturHave med Emmet Feigenberg

Emmet Feigenberg har siden 2017 været direktør for Østerbro Teater, der rummer scenerne: Østre Gasværk Teater, Teater Republique og Revolver – alle beliggende på Østerbro i København. Førhen har Emmet Feigenberg blandt andet været skuespilchef på Det Kongelige Teater, hvor han tog initiativ til etableringen af det eksperimenterende ensemble, Det Røde Rum, der har haft en lang række succesfulde opsætninger på teatret.

I denne udgave af ”KulturHave” har Emmet Feigenberg og Christian Have en samtale om Østerbro Teaters mange vellykkede forestillinger, og om hvordan han selv tidligt i karrieren fik en stor mulighed – og hvad det har betydet for hans eget syn på at give unge talenter muligheder for at udkomme på teatrets scener.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.