KulturHave med Anders Beyer

Anders Beyer er dansk direktør for Festspillene i Bergen i Norge, og det har han været siden 2012. Han begyndte sin professionelle karriere som pianist. Allerede som tiårig optrådte han som solist og akkompagnatør på både turneer og pladeindspilninger Siden har han blandt andet grundlagt Athelas New Music Festival i Danmark og været direktør for Copenhagen Opera Festival.

I denne udgave af ”KulturHave” er Anders Beyer gæst hos Christian Have til en samtale om at være direktør for Nordens største festival for musik og teater, og om hvad man gjorde for at gennemføre Festspillene i 2020. I samtalen indgår også overvejelser over de de muligheder, vi i Danmark skulle turde bruge kunsten til, herunder at fokusere på hvad vi kan – fremfor hvad vi ikke kan.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.