KulturHave med Pia Marcussen

Pia Marcussen er instruktør, dramatiker, manuskriptforfatter og kunstnerisk leder på turnéteateret OPGANG2 i Aarhus. Hun har igennem årene udviklet et uhøjtideligt og utraditionelt scenedramatisk udtryk, og siden 2001 været idéudvikler, skrevet og instrueret 25 forestillinger i OPGANG 2.

OPGANG 2’s virke har sit altdominerende udgangspunkt i arbejdet for og med integration og mangfoldighed. Det kommer til udtryk i forestillingerne, men også i deres årlige JALLA:-festivaler, hvor både professionelle og dygtige amatører indtager scenen med sang, dans, poesi og teater – på tværs af kultur- og aldersforskelle.

I denne udgave af ”KulurHave” har Pia Marcussen sammen med Christian Have en samtale om de mange ting teater kan, og om at det er meget mere end bare et teater. Derudover berører de også emner som kulturens rolle i samfundet i dag, og hvilke ønskescenarier der findes for et teater som OPGANG2.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.