KulturHave med Franciska Rosenkilde

Franciska Rosenkilde besidder et af de vigtigste erhverv i dansk kulturliv – og det er posten som Kultur- og Fritidsborgmester i København. Det er en rolle, som hun tillægger en stor ære at varetage. Derudover er hun netop udpeget ny politisk leder for Alternativet.

I denne udgave af ”KulturHave”, har hun sammen med Christian Have en samtale om kulturens rolle i samfundet i dag – særligt set i lyset af Covid-19. I den sammenhæng har Franciska Rosenkilde udpeget en række kulturinstitutioner, som hun mener skiller sig ud i kulturlivet. Programmet vil blandt andet vise klip fra CHART kunstfestival og CPH:DOX, som begge måtte tænke i nye baner i et år med Corona. Desuden vil der vises klip fra Thorvaldsens Museum og Københavns Museum, med fokus på vigtigheden af Københavns kulturskatte og underspillede udstillinger. Samtalen berører også samspillet mellem at være både Kultur- og Fritidsborgmester samt politisk leder.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.