Spotlight – musikalsk portræt af Laura Illeborg

Visepop – eller pop, eller … Hvorfor skal musik altid sættes i bås? Laura Illeborg laver den musik, der hører livet til. Og det har hun altid gjort, hendes tekster skildrer livets gang, som hun har levet det. Med mænd, børn, valg, fravalg, savn og kærlighed.

Musikken kan Laura Illeborg ikke leve foruden, for hende er det en ventil, hvor livet sættes på underfundige vers, som smyger sig ind og bliver genkendelige fortællinger, der vokser på en.
Men også musikalsk er der bid, når bandet – som består af nogle af Danmarks musikalske sværvægtere; Niels Dahl på kontrabas, guitarist Knud Møller samt Rune Funch på akustisk guitar – bakker den ”nordisk-americana”-inspireret musik op.

Hør hvad Laura Illeborg har på hjerte i ”Spotlight – musikalsk portræt af Laura Illeborg” på dk4.