Dansk-tysk med Matlok – 30 år med tysk genforening – Per Øhrgaard

Denne udvidede udgave af ”Dansk-tysk med Matlok” handler især om Tyskland 30 år efter den tyske genforening – med status og perspektiver forud for valget i Tyskland i 2021 og afslutningen af Merkel-æraen.
Siegfried Matloks samtalepartner er en af landets mest respekterede kendere af Tyskland – kulturelt såvel som politisk og historisk, nemlig professor Per Øhrgaard.

Det er en lang og omfattende samtale med tid til at gå i dybden, og Matlok og Øhrgaard kommer da også vidt omkring – fra Helmut Kohl og Günter Grass over Gerhard Schröder til Angela Merkel og hendes eventuelle efterfølger. Fra DDR og BRD til tysk genforening og et vue over 30 år med ét samlet Tyskland, men også med overvejelser over Tysklands rolle i Europa og i en urolig verden – her og nu og i de kommende år.