Kulturpulsen interview – Lotte Garbers

Forfatteren Lotte Garbers har boet flere år i Saudi Arabien – og andre steder i verden. Erfaringerne fra Saudi Arabiens hovedstad Riyadh har hun senest brugt som inspiration til romanen ”Løbeklubben i Saudi”, der udkom i september. Romanens danske hovedperson får arbejde i Saudi Arabien og kommer med i en løbeklub i Riyadh, og det viser sig at være noget af et chok for hende at møde en række moderne, arabiske kvinder, for intet er, som hun har fået fortalt. Hvad det går ud på, og hvad hovedpersonen i øvrigt oplever i denne del af den arabiske verden, får man et overraskende indblik igennem Sandra Nynne Jensens samtale med Lotte Garbers i denne udgave af ”Kulturpulsen – interview”.

”Kulturpulsen – interview” er den lange og ubeskårne udgave af Sandra Nynne Jensen korte interview og reportager fra program serien ”Kulturpulsen”.

Kulturpulsen interview produceres i samarbejde med HAVE.