Kulturpulsen – September

I denne måneds udgave af ”Kulturpulsen” præsenterer Sandra Nynne Jensen nogle af de mange kulturelle begivenheder, som september og oktober byder på. Hun orienterer bl.a. om arkitekturfestival i København, om en kunstsalon på Emanuel Olsens Vej på Frederiksberg. Vi hører om ”DRUK” i biografen, og så præsenterer Sandra Nynne Jensen også et nyt interaktivt tegneserie-spil samt flere af efterårets mange bøger.

Programmet indeholder endvidere et møde med forfatteren Lotte Garbers, der i en spændende samtale om sin nye bog ”Løbeklubben i Saudi” fortæller om fordomme, kvinder og kultur i Saudi Arabien.
”Kulturpulsen” er dk4’s kulturmagasin, der hver måned sætter fokus på små og store kulturelle begivenheder fra hele landet.

”Kulturpulsen” produceres i samarbejde med HAVE.