Kulturpulsen – juni

Med Corona-epidemien på tilbagetog og sommeren foran os, begynder de gode kulturtilbud igen at myldre frem.
Mange af de museumsudstillinger, der for længst skulle have været indviet, åbner nu for publikum. Biograferne har igen nye film på plakaten, og så er der både jazzmusik og Molière-skuespil i Odense, samt et væld af nye bøger på vej. Ikke mindst Leif Davidsen er klar med ”Forræderens søn”, og programmets vært Sandra Nynne Jensen har interviewet Leif Davidsen i den anledning.

I denne sommerudgave af ”Kulturpulsen” ser vi på juni og julis mange kulturelle begivenheder. Da programmet ”Teaternyheder” stadig holder kunstpause pga. Corona, præsenterer Sandra Nynne Jensen også nogle af de få scenekunstoplevelser, som sommeren byder på.

”Kulturpulsen” er programrækken, der sætter fokus på kulturen og kunstens aktuelle begivenheder over hele landet.
”Kulturpulsen” produceres i samarbejde med HAVE A/S