Søstrene Bisp om Fadervor – Rasmus Meyer

Rasmus Meyer er forstander på Krogerup Højskole, og på en højskole taler man sammen om livet og fremtiden, om håb og handling. Det er mest unge, der tager på højskole, giver det mening for dem at tale om bøn og gudsforhold, om taknemmelighed og forankringsparathed? Det bliver man klogere på, når Rasmus Meyer taler med biskop Marianne Christiansen i denne udgave af ”Søstrene Bisp om Fadervor”.

Udgangspunkt for samtalen er Fadervor-linjen ”Forlad os vor skyld, som også vi forlader vores skyldnere”.

Danskerne er et blufærdigt folkefærd, som ikke skilter med, at de beder. Men nu vover biskop Tine Lindhardt, Fyens Stift og biskop Marianne Christiansen, Haderslev Stift, sig ud i 11 samtaler om bøn og særligt bønnen Fadervor, når de i Sct. Andreas Kirke i København mødes med politikere, præster, forskere, forstandere, forfattere, journalister og radioværter.

Hvorfor beder vi? Hvornår, hvordan og hvor beder vi – hvis vi altså beder. Hvad beder vi om, og hvad kommer der ud af det?

”Søstrene Bisp om Fadervor” produceres i samarbejde med Fyens Stift og Haderslev Stift.