KulturHave med Mads Bille

Som leder af Den Jyske Sangskole er Mads Bille med til at uddanne 200 børn og unge i Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor. Mads Bille har også en betydelig finger med i uddannelsen af klassiske sangere i Herning Kirkes Drengekor, som han har været dirigent for siden 1984.

Inden tiden hos Den Jyske Sangskole blev Mads Bille som 18-årig elev hos organisten ved Canterbury Cathedral i England. Herefter blev han uddannet organist og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. I 2012 tog han initiativ til Sangens Hus, som bl.a. støttes af Kulturministeriet. Her er formålet at fremme sangen i Danmark.

I denne udgave af KulturHave fortæller Mads Bille om sin erfaring med korledelse og betydningen af sang for især børn og unge. I programmet bliver Mads Bille også spurgt om, hvilken rolle musik og sang i dag spiller i samfundet?

“KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation.