Bagtanken med Christian Nissen

I denne udgave af ”Bagtanken” er der fokus på et af de fænomener, mange danskere går rigtig meget op i, og som nogle bliver decideret ophidsede eller rasende over, nemlig public service og især Danmarks Radio – både behandlingen af DR fra politisk hold, men også nationalsenderens forvaltning af public service-begrebet.

Morten Hesseldahl har derfor inviteret en absolut kender og tidligere insider til samtale, nemlig forhenværende generaldirektør Christian Nissen, der er aktuel med bogen ”Politik mellem følelser og fornuft” – blandt andet om det seneste medieforlig og besparelserne på DR.
Samtalen kredser blandt meget andet om spørgsmålene: Hvad er der sket med Danmarks Radio gennem de årene – fra monopoltiden og frem til nu? Hvornår begyndte kritikken fra politisk hold af DR’s størrelse egentlig? Hvordan skal public service forstås, og kan public service varetages af andre end DR? Er der grund til optimisme eller pessimisme med hensyn til public service og DR’s rolle i fremtidens mediebillede?

”Bagtanken” produceres i samarbejde med forlaget ”Gyldendal”.