Søstrene Bisp om Fadervor – Michael Jeppesen

Fadervor er en bøn, der er god at have ved hånden, når man mangler ord – det synes biskop Marianne Christiansen i hvert fald. Men det er journalist og forfatter Michael Jeppesen slet ikke enig i. Fadervor siger ham ingenting. Michael Jeppesen er kendt som forfatter og vært på Radio 24syvs hedengangne programserie ”Jeppesens Bibelskole”, hvor han har læst og talt om store dele af Biblen – og nu er han ved at skrive en bog om Gud. Så han kan mere end sit Fadervor, som man siger. Hvordan alt det hænger sammen taler Marianne Christiansen og Michael Jeppesen om i denne udgave af ”Søstrene Bisp om Fadervor”

Udgangspunkt for samtalen er Fadervor-linjen ”Ske din vilje”.

Danskerne er et blufærdigt folkefærd, som ikke skilter med, at de beder. Men nu vover biskop Tine Lindhardt, Fyens Stift og biskop Marianne Christiansen, Haderslev Stift, sig ud i 11 samtaler om bøn og særligt bønnen Fadervor, når de i Sct. Andreas Kirke i København mødes med politikere, præster, forskere, forstandere, forfattere, journalister og radioværter.

Hvorfor beder vi? Hvornår, hvordan og hvor beder vi – hvis vi altså beder. Hvad beder vi om, og hvad kommer der ud af det?

”Søstrene Bisp om Fadervor” produceres i samarbejde med Fyens Stift og Haderslev Stift.