Årstidens bøger med Anne-Marie Mai Forår 2020

Årstidens bøger med Anne-Marie Mai (1)

dk4’s litteraturprogram ”Årstiden bøger”, har litteraturprofessor Anne-Marie Mai som vært.


Her inspirerer Anne-Marie Mai til læsning, når hun – fire gange om året – orienterer om en lang række nye udgivelser, går på opdagelse i de mange, dejlige klassikere og giver tips om gode, nye børne- og ungdomsbøger.

I denne udgave er der udførlig omtale og anbefaling af Asta Maria Nordenhofs nye roman ”Scandinavian Star Del 1. Penge på lommen”, af Jonas Eikas novellesamling ”Efter solen” og af Tove Ditlevsens forfatterskab, der har opnået klassikerstatus. Inden for børne- og ungdomsbøgerne har Anne-Marie Mai udvalgt ”Ud af det blå” af Rebecca Bach-Lauritsen og Anna Margrethe Kjærgaard og ”Blomsten der elsker mig” af Hanne Kvist og Signe Parkins.