Uffe og Mogens om verden – NATO-landet Tyrkiet

Uffe og Mogens om verden - NATO-landet Tyrkiet

EU-kandidatlandet Tyrkiet er med sine 80 millioner indbyggere og sin beliggenhed på kanten mellem Europa og Asien en vigtig samarbejdspartner i forbindelse med at modvirke migrations- og flygtningestrømme til EU, og landet er et vigtigt NATO- medlemsland.
Nu har Tyrkiet angrebet de kurdiske områder i Syrien med henvisning til egen sikkerhed og bekæmpelse af terrorister, men også Rusland og Syrien har blandet sig og sendt tropper til området, mens Trump truer med boykot. Hvad sker der? Hvor farligt er det, og hvilke perspektiver tegner sig? Det vurderer Charlotte Flindt Pedersen, Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft i denne udgave af ”Uffe og Mogens om verden”.
”Uffe og Mogens om verden” produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.