Uffe og Mogens om verden BREXIT – den fortsatte saga om det splittede kongedømme

Uffe og Mogens om verden BREXIT - den fortsatte saga om det splittede kongedømme

Øverst på indholdslisten i denne udgave af ”Uffe og Mogens om verden” står den fortsatte saga – eller tragedie eller farce om det splittede kongedømme. Uffe Ellemann-Jensen, Mogens Lykketoft og Charlotte Flindt Pedersen kommenterer situationen på baggrund af den seneste udvikling og de nyeste informationer.
Men også FN’s klimatopmøde den 23. september, hvor Danmark har en ledende rolle, idet vi skal lede indsatsen med at fremme global omstilling til bæredygtig energi, indgår i programmet sammen med en afdeling om FN’s generalforsamling, der åbner den 17. september, og en afdeling med fokus på valget i Israel den 17. september.
”Uffe og Mogens om verden” produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.