Spørg om EU og Europa Aalborg (2)

Spørg om EU og Europa Aalborg (2)

Er der langt til EU og Europa, eller er EU ganske tæt på, når man bor i Danmark? Har EU direkte indflydelse på, hvad der sker i Danmark, hvad enten man bor i Aalborg, Aarhus, Aabenraa, Odense eller Maribo – og hvordan? Er det godt eller dårligt?
dk4 har besøgt fem danske byer for at blive klogere på, hvordan man vurderer EU og det europæiske samarbejde, når man er borgmester, forsker, frivillig, lobbyist, erhvervsdrivende, politiker eller almindelig borger?
I dette program besvares spørgsmålene om EU og det europæiske samarbejde med særligt fokus på Nordjylland og forbindelsen mellem regionen og Bruxelles af Benjamin Holst, der er direktør for NordDanmarks EU-kontor.
Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.