Helge Engelbrecht – Musikgalleriet, Mariehaven og Musikhotellet

Helge Engelbrecht - Musikgalleriet, Mariehaven og Musikhotellet

Som alle gode eventyr starter dette også med “Der var engang”.
For der var nemlig engang, da en helt almindelig lille by i Vestjylland forvandlede sig til et landskendt musikcentrum – til det sted, hvor sangere og musikere fra det ganske land valfarter til hele sommeren, for at optræde på den store åbne scene – og være en del af Sommersang i Mariehaven – i Ansager. 
Sommersang i Mariehaven er højdepunkter, som er med til at bringe byens borgere og gæster fra hele landet sammen i musikkens ånd. I dette lille portræt hører vi om manden bag det hele, Helge Engelbrecht, om hans nyeste tiltag – et musikhotel og en vingård i lillebyen Ansager i det vestjyske. 
Han er en mand, der er sprængfyldt med idéer, og da det ligger ham meget på sinde at gøre en indsats for at bevare lokalsamfundet, må han nødvendigvis gå i gang med dette hotelprojekt. 
Vi er med til receptionen – hører lidt om tanker inden tiden, og om hvad familien siger til projektet – vi spørger også nogen af de nærmeste om, hvem Helge Engelbrecht er. Og så er vi selvfølgelig også med, når det 11 mands store orkester spiller ved aftenens koncert “Absolut Ansager” – en hyldest til Ansager by.