KulturHave – Charlotte Munck

Skuespiller Charlotte Munck er en af landets mest alsidige kunstnere, og hun er en flittig gæst i tv-serier og på filmlærredet – nok mest kendt for rollen som Anna Pihl i TV2-serien af samme navn. 
Foruden utallige markante roller på teaterscenen er Charlotte Munck også sangerinde og har blandt andet optrådt på Copenhagen Jazz Festival.
Når Charlotte Munck er gæst i denne udgave af ”KulturHave” spørger Christian Have blandt andet, om en enkelt kunstner kan gøre en forskel, om en kunstners stræben efter det unikke, om hendes tro på sit kunstneriske virke og om kunsten virkelig er så vigtig for vores egen og samfundets udvikling? Hvorfor er det vigtigt hele tiden at bevæge sig ud af sin komfortzone som kunstner og søge nye udfordringer? Er vi ved at sælge ud af vores værdier, og hvilken rolle spiller kunstnerne i denne sammenhæng?
I en tid med fake news, trolls, boots, kunstig intelligens, digitale platforme og services har kunsten og kulturen så egentlig en rolle at spille? Hvilke værdier står kunstnerne og kulturinstitutionerne for? Vil kulturen stadig få betydning i en stadig mere digitaliseret hverdag – for den enkelte borger, for vores trivsel og for vores dannelsesbegreb? Hvilket ansvar har den enkelte kunstner og kulturinstitution for at være en aktiv medspiller i hele samfundsudviklingen? 
Det ser Christin Have nærmere på sammen med en række af Danmarks førende kunstnere, kulturledere og aktører, når de bliver inviteret ind i KulturHaven af Christian Have for i overraskende og personlige samtaler at komme med deres bud på og holdninger til kunstens betydning og dens værdiskabelse for den enkelte og samfundet.
I programrækken ”KulturHave” forsøger vi at komme et skridt videre og dybere og samtidig sætte fokus på udvalgte kunst- og kulturbegivenheder.
”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation. Vært er Christian Have.