KulturHave – Lars Sennels

KulturHave - Lars Sennels

Efter mange års planlægning og en byggeproces på to år, fik man skabt et helt nyt teater i det nordlige Danmark. Hvordan er det gået til til, at Vendsyssel fik et topmoderne teater i Hjørring? Det spørger Christian Have teaterchef Lars Sennels, der har været med i hele processen, om i denne udgave af ”KulturHave”. 
Hvordan fik man finansieringen og økonomien på plads, og hvad er visionerne for teatret? Hvor meget betyder den lokale forankring og borgernes opbakning? Hvad er det Vendsyssel Teater kan, siden det på kort tid er kommet på det nationale kulturlandkort og fået stor medieopmærksomhed og adskille fine anmeldelser?
I programmer indgår også klip fra nogle af Vendsyssel Teaters store succeser. 
I en tid med fake news, trolls, boots, kunstig intelligens, digitale platforme og services har kunsten og kulturen så egentlig en rolle at spille? Hvilke værdier står kunstnerne og kulturinstitutionerne for? Vil kulturen stadig få betydning i en stadig mere digitaliseret hverdag – for den enkelte borger, for vores trivsel og for vores dannelsesbegreb? Hvilket ansvar har den enkelte kunstner og kulturinstitution for at være en aktiv medspiller i hele samfundsudviklingen? 
Det ser Christin Have nærmere på sammen med en række af Danmarks førende kunstnere, kulturledere og aktører, når de bliver inviteret ind i KulturHaven af Christian Have for i overraskende og personlige samtaler at komme med deres bud på og holdninger til kunstens betydning og dens værdiskabelse for den enkelte og samfundet.
I programrækken ”KulturHave” forsøger vi at komme et skridt videre og dybere og samtidig sætte fokus på udvalgte kunst- og kulturbegivenheder.
”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation. Vært er Christian Have.