Stjernetræf – Pernille Højmark

Stjernetræf - Pernille Højmark

I mere end 30 år har Pernille Højmark rejst rundt med Sweethearts og en masse humørfyldt dansemusik. Og der er fuld fart på, når hun går på scenen.
Nu har hun rystet posen, skrevet en bunke tekster og er gået solo. I en alder af 57 år er hun klar til et nyt kunstnerisk kapitel. Ligefrem, og uden filter, fortæller Pernille Højmark om rejsen hen til det sted i livet, hvor hun følte sig klar til at skrive sine egne nummer. Stadig med masser af både god og danseglad energi, selvom der selvfølgelig også er et par ballader imellem. Hør om rejsen mod debutalbummet og få smagsprøver fra hendes sange i ”Stjernetræf: Pernille Højmark”.

Stjernetræf er programmet, hvor man kan møde menneskerne bag musikken.
dk4 præsenterer mange genrer – også nogle, der gør folk nysgerrige. I Danmark huserer et varieret udbud af bands på de små spillesteder, men ikke alle får spilletid på de mere officielle kanaler. Disse bands kan man ofte finde på dk4. Men da det eneste kriterium er, at man brænder for sin musik, er det heller ingen hindring, hvis et band allerede er slået igennem.