Uffe og Mogens om verden – Status og tilbageblik 2018

Uffe og Mogens om verden - Status og tilbageblik 2018

I denne udgave af ”Uffe og Mogens om verden” ser Charlotte Flindt Pedersen, Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft tilbage på året, der gik. For den udenrigspolitiske interesserede har året – på godt og ondt været nærmest svimlende begivenhedsrigt. Trump, Putin, Mellemøsten, Kina, BREXIT, Frankrig med De Gule Veste, globalisering og nationalisme, handelskrig – kriser, konflikter, trusler synes at tårne sig op.
Charlotte Flindt Pedersen, Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft vurderer de aktuelle begivenheder, ser tilbage og analyserer perspektiverne. Denne gang foran publikum i dk4s julepyntede studie.
”Uffe og Mogens om verden” produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.