Stjernetræf – Amalie Thørholm

Stjernetræf - Amalie Thørholm

25-årige Amalie Thørholm er et friskt pust på den danske musikscene. Hun er stærkt inspireret af 80’erne, hvor de musikalske strømninger i dansk musik kom fra Aarhus og navnene var Thomas, Peter, Anne og Lis.
Amalies tekster med ordspil og finurligheder er, i samarbejde med produceren Mogens Binderup, tilsat lyden af i dag.
Er du til ny sprød dansk musik, med kærlige hints til en ikke så fjern fortid – så hør hvad den unge sangerinde har på hjerte i ”Stjernetræf”.

Stjernetræf er programmet, hvor man kan møde menneskerne bag musikken.
dk4 præsenterer mange genrer – også nogle, der gør folk nysgerrige. I Danmark huserer et varieret udbud af bands på de små spillesteder, men ikke alle får spilletid på de mere officielle kanaler. Disse bands kan man ofte finde på dk4. Men da det eneste kriterium er, at man brænder for sin musik, er det heller ingen hindring, hvis et band allerede er slået igennem.