Stjernetræf – Holtsø & Wittrock

I mange år har makkerparret Holtsø & Wittrock haft et musikalsk makkerskab. ”At møde en musikalsk partner, hvor kombinationen går op i en højere enhed, sker så sjældent i musikken. Så Wittrock og jeg holder ved”, konstaterer Holtsø.
Og det lange parløb har givet pote i endnu et album med dansksprogede blues.
Det og livet som musiker på landevejene i en tid, hvor enhver kan udgive sin egen musik, er noget af det, der bliver talt om, når Holtsø og Witrock er gæster i stjernetræf. Man kan desuden få en smagsprøve fra deres seneste udspil.

Stjernetræf er programmet, hvor man kan møde menneskerne bag musikken.
dk4 præsenterer mange genrer – også nogle, der gør folk nysgerrige. I Danmark huserer et varieret udbud af bands på de små spillesteder, men ikke alle får spilletid på de mere officielle kanaler. Disse bands kan man ofte finde på dk4. Men da det eneste kriterium er, at man brænder for sin musik, er det heller ingen hindring, hvis et band allerede er slået igennem.