Stjernetræf – Danni Elmo

Stjernetræf - Danni Elmo

Det er ikke alle forundt at blive født under en lykkestjerne. Her skal vi møde en ung mand, der har haft en udsædvanlig barsk start, men som også har været heldig med at finde nogle mennesker, der har inspireret til at ændre livsbane. Derfor er det lykkedes ham at sige farvel til et liv på gaden, som misbruger og som offer.
I dag er han foredragsholder, ambassadør for børns vilkår, ADHD-foreningen, og ambassadør for Backstage – unge mennesker, der har det svært i deres liv – og far, men mest af alt er Danni Elmo musiker.

Her får du mulighed for at høre Danni Elmo fortælle om sit liv og sin musik i ”Stjernetræf”.

Stjernetræf er programmet, hvor man kan møde menneskerne bag musikken.
dk4 præsenterer mange genrer – også nogle, der gør folk nysgerrige. I Danmark huserer et varieret udbud af bands på de små spillesteder, men ikke alle får spilletid på de mere officielle kanaler. Disse bands kan man ofte finde på dk4. Men da det eneste kriterium er, at man brænder for sin musik, er det heller ingen hindring, hvis et band allerede er slået igennem.