Stjernetræf – JohnMogensenLive

Stjernetræf - JohnMogensenLive

Her skal vi møde en mand, der næsten lever sammen med den musiker, han lever af at hylde. Når Karsten Noel Loft kigger sig i spejlet, er det et stort busket skæg, pjuskede mørkt hår og et velpolstret korpus, der kigger tilbage! Et billede af 70’ernes legendariske sanger og sangskriver John Mogensen.
Efter at have spillet i forskellige småbands uden helt at have hjertet med, var det en karaoke-sang på Tenerife, der ændrede det hele. Sangen var en John Mogensen-sang, og tonelejet var perfekt.
Siden har han perfektioneret sin imitation, og sammen med pianisten Brian Thomsen har han gjort en dyd ud af at genfinde stemningen fra 60- og 70’erne, når de hylder sangene og sangeren.
Vi skal møde de festlige musikere i en samtale om at leve i – og med en tidslomme, om teksterne og om at skabe nyt i skyggen af det, der engang var.
Det er her i stjernetræf på dk4.

Stjernetræf er programmet, hvor man kan møde menneskerne bag musikken.
dk4 præsenterer mange genrer – også nogle, der gør folk nysgerrige. I Danmark huserer et varieret udbud af bands på de små spillesteder, men ikke alle får spilletid på de mere officielle kanaler. Disse bands kan man ofte finde på dk4. Men da det eneste kriterium er, at man brænder for sin musik, er det heller ingen hindring, hvis et band allerede er slået igennem.