Stjernetræf – Straw Family

Stjernetræf - Straw Family

Bliv introduceret til Straw Familys musikalske univers i Stjernetræf. Her kan du møde en familie, der er forbundet via deres kærlighed til musikken. Far, Carsten Fabricius på guitar, mor, Henriette Lykke Fabricius på vokal, storesøster Denise Lykke Fabricius og lillesøster Sally Lykke Fabricius, der både spiller piano og synger. Derudover får de hjælp af Helge Solberg på bas og kor, Frederik Nordvang på guitar og sidst, men ikke mindst Carsten Milner på Trommer.

Hvad er det så, de synger? Umiddelbart ønsker familien, som sådan, ikke at overgive deres musikalske rettigheder til en genre – det er sangen, der er afgørende for, om den kommer på set-listen eller ej.
Men hvis man insisterer, må man nok kigge vest over mod den amerikanske folk-, pop- og countryrock. Hele familien byder ind med sange om livets små og store spørgsmål.

Stjernetræf er programmet, hvor man kan møde menneskerne bag musikken.
dk4 præsenterer mange genrer – også nogle, der gør folk nysgerrige. I Danmark huserer et varieret udbud af bands på de små spillesteder, men ikke alle får spilletid på de mere officielle kanaler. Disse bands kan man ofte finde på dk4. Men da det eneste kriterium er, at man brænder for sin musik, er det heller ingen hindring, hvis et band allerede er slået igennem.