På tur til… Flodkrydstogt Holland

I dette afsnit af ”På tur til”, tager vi dig med Riis Rejser og skibet Rigoletto på flodkrydstogt langs Hollands og Belgiens smukke floder og kanaler. Udgangspunktet er Hollands hovedstad Amsterdam, hvor vi blandt andet besøger den berømte blomsterpark Keukenhof, hvor du kan opleve mere end 7 mio. blomster og over 800 forskellige slags tulipaner. Undervejs på turen kommer vi i land og besøger Hollands næststørste by Rotterdam, hvor vi bl.a. kommer op i det høje Europamast-tårn og får udsigt over byen og ikke mindst Europas største havneområde. Der bliver også tid til et besøg i Belgiens og Europas diamanthovedstad Antwerpen, med besøg på diamantsliberi, og selvfølgelig et kig på noget af det Belgien er så kendt for, nemlig øl og chokolade.

Husk du kan læse meget mere om flodkrydstogter og rejser til Holland på www.AnneVibekeRejser.dk