Uffe og Mogens om verden (6) – Donald Trump og America first

Uffe og Mogens om verden (6) - Donald Trump og America first

Donald Trump har været præsident for USA i lidt over et år. Siden hans indsættelse som præsident har vi været vidne til en ny regeringsstil og et forhold til omverdenen symboliseret ved præsidentvalgkampens slogan ”America First”. Hvad betyder det for den verdensorden, som amerikanerne har været garanter for siden Anden Verdenskrig, og hvordan vil det forandre amerikansk indflydelse i verden? Det vurderer Charlotte Flindt Pedersen, Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft i denne Udgave af ”Uffe Og Mogens om verden”.

Programmet produceres i samarbejde med ”Det Udenrigspolitiske Selskab”.

Programmet er optaget før bombardementet af Syrien den 14. april og før, at tidligere FN-ambassadør John Bolton erstattede general H.R. McMaster som national sikkerhedsrådgiver.