Teatermagasinet – Lasse Handberg

I Danmark findes to teatre med samme navn, Mungo Park. Det ældste ligger i Allerød nord for København, lillebroderen holder til i Kolding. Instruktøren Lasse Handberg var først chef for Mungo i Kolding – nu leder han Mungo i Allerød – og i denne udgave af ”Teatermagasinet” er han gæst hos Henrik Lyding. Handberg fortæller blandt andet om forskelle og ligheder på to mindre, men ret markante egnsteatre – om økonomiske vilkår og om det københavnske publikum adskiller sig fra det midt- og sydjyske. Først i programmet er der klip og anmeldelser af Fredericia Teaters musical ”Prinsen af Ægypten”, TeamTeatrets nye danske cykelkomedie ”Hårnålesvinget” og Den Kgl. Ballets bud på ”Spar Dame”. Henrik Lyding runder programmet af med flere korte anmeldelser samt udlodning af gratis teaterbilletter.