Teatermagasinet Mathias – Sprogøe Fletting

Teatermagasinet Mathias - Sprogøe Fletting

Hjælper det mon som ung skuespiller, at man har en berømt farfar? Måske, når det gælder rollen som Nikolaj i “Nøddebo Præstegård”. Det fortæller den nyuddannede, men allerede anmelderroste og talentpris-modtagende skuespiller Mathias Sprogøe Fletting i hvert fald om i denne udgave af “Teatermagasinet”, hvori han også indvier seerne i sine første erfaringer med en ofte særdeles hård branche.

Men først har Henrik Lyding klip og anmeldelser fra Folketeatrets opsætning af Shakespeares komedie “De lystige koner”, fra Aarhus Teaters dramatisering af den meget omtalte roman “Techno”, der spiller på en bar i både Aarhus og København, og endelig fra Mungo Park Allerøds bud på Goethes “Faust” med Henrik Prip i titelrollen.
Sidst i programmet handler det om den svenske komedie “I sidste øjeblik” med Lisbet Dahl i hovedrollen, den klassiske danske opera “Lulu”, der spiller på Det Kgl. Teater, og operettekompagniet Figaros, der turnerer landet rundt med “Piraterne fra Penzance”.

Programmet slutter vanen tro med, at Henrik Lyding udlodder gratis teaterbilletter.