Uffe og Mogens om verden (3)

Under Trump er USA blevet svækket, mens Kinas styrke er tiltagende. Hvordan vil denne styrke blive omsat til indflydelse, og hvordan mon USA’s gamle allierede i Asien reagerer på Kinas nye styrkeposition?
Uffe Ellemann-Jensen, Mogens Lykketoft og Charlotte Flindt Pedersen ser i denne udgave af ”Uffe og Mogens om verden” nærmere på Kinas udvikling, Kinas regionale og globale position, Kinas leder XI Jinping, forholdet mellem USA og Kina, Kina og menneskerettighederne og en lang række andre temaer, der alle har Kina som omdrejningspunkt.
I dk4s nye, udenrigspolitiske magasin ”Uffe og Mogens om verden” slår to af landets største udenrigspolitiske kapaciteter Uffe Ellemann og Mogens Lykketoft til igen.
De to tidligere udenrigsministre har for længst bevist, at de kan give klar og forståelig besked om verdens tilstand. Nu vil de hver måned give baggrund og dybde om den skræmmende og omskiftelige internationale udvikling. Der er masser at tale om: Den uforudsigelige Trump, Putins aggressive adfærd, EU i opbrud efter Brexit, Kinas fremmarch, Nordkoreas atomvåben, krigene i Mellemøsten, flygtningestrømme og migrationsbølger og meget andet.
Det Udenrigspolitiske Selskabs direktør Charlotte Flindt Pedersen er ordstyrer.

”Uffe og Mogens om verden” produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab: http://www.udenrigs.dk/