Georg Julin & Jeppe Søe

I udsendelsen taler Georg Julin med Jeppe Søe, søn af tidligere højskoleforstander Poul Erik og Charlotte Søe, om sit liv der på alle måder bærer præg af den danske højskole.

Født og opvokset på Krogerup højskole er der ikke noget at sige til at Jeppe Søe har engageret sig i samfundspolitik, etik, religion og herudover mediernes hastige udvikling.

I dag er Jeppe Søe journalist, rådgiver og foredragsholder, redaktør på ”et cetera magazine”, og bl.a. blogger på BT, samt del af panelet på TV2 News & co., og “Det vi taler om” på Radio 24/7. Jeppe Søe sagde op som studievært i 2000 fordi han mente at TV var blevet for overfladisk. Siden 2008 har Jeppe arbejdet med udgivelse af adskillige Podcasts og er pioner inden for ”nye sociale medier med mening”.

Jeppe Søe fortæller i programmet om personlige oplevelser i sit liv som meningsformidler, både af egene og andres meninger, og arbejdet med at udbrede samtalens kunst og mulighed, bl.a. på Podcast. En personlig udsendelse der giver lytteren en del at reflektere over.

Playlist:

  1. Intromusik ”Secret Garden ”MOVING”
  2. Outromusik ”Secret Garden ”MOVING”