Sæt dit X – Region Nordjylland

Sæt dit X - Region Nordjylland

Under titlen ”Sæt dit X” dækker dk4 valget den 21. november, hvor danskerne skal til stemmeurnerne og stemme til både kommunalbestyrelser og regionsråd. For mange danskere er regionerne en fjern størrelse, som det kan være vanskeligt at forholde sig til. Derfor bringer dk4 regionalpolitikerne i tv-studiet, hvor vi direkte spørger dem, der sidder på magten, hvilke visioner og reelle muligheder de har for de næste fem års regionale politik.
I den første regionsdebat skal vi møde de ni spidskandidater fra Region Nordjylland. De får hver 90 sekunder til at præsentere sig selv og/eller sit partis politi. Under ledelse af Fatma Øktem debatteres 9 hovedemner.
De ni kandidater er:
Susanne Flydtkjær, Enhedslisten. Lene Linnemann, Socialistisk Folkeparti. Mogens Nørgård, Socialdemokraterne. Ib Madsen, Dansk Folkeparti. Jørgen Hein, Radikale Venstre. Per Larsen, Det Konservative Folkeparti. Jess V. Laursen, Venstre. Louise Ursell-Smith, Alternativet. Agnethe Benedikt Mørch, Liberal Alliance.

dk4 ønsker at bringe borgerne tættere på deres politikere og sætte fokus på de beslutninger, der træffes i nærdemokratiet samt fokus på, hvilken effekt beslutningerne har på borgernes hverdag.
Værter er det tidligere folketingsmedlem Fatma Øktem – som gennem det seneste år har lavet en række programmer på dk4 samt journalist og forfatter Ib Søby, der gennem næsten tyve år har virket på dk4 som både sportskommentator samt vært i talkshows og bogprogrammer.