Teatermagasinet – Kitte Wagner

Teatermagasinet - Kitte Wagner

Lige på den anden side af Øresund ligger Malmø Stadsteater. Her er den danske instruktør Kitte Wagner blevet chef – hun var tidligere leder af Nørrebro Teater. Kitte Wagner er gæst hos Henrik Lyding i denne udgave af ”Teatermagasinet”. Mød hende, og hør hende fortælle om forskelle og ligheder mellem dansk og svensk teater. Hvad sælger i Sverige, hvordan er det at arbejde med svenske skuespillere, og kan man mærke, at det er en dansker, der sidder i den svenske chefstol?

Først i programmet er der klip og anmeldelser fra Det kgl. Teaters skuespil ”Jeg løber”, fra Folketeatrets familieforestilling ”Peter Pan” og Svalegangens nye stykke danske dramatik med titlen ”Dansk”.
Til sidst i programmet er der flere korte anmeldelser og stort og småt fra den danske teaterverden – og ikke mindst udlodning af gratis teaterbilletter.