Kultur i Tivoli 4-4 – Fra rock til Tivoli-Garden

Kultur i Tivoli 4-4 - Fra rock til Tivoli-Garden

Levende musik har altid været en integreret og uundværlig del af Tivolis DNA – fra H. C. Lumbye og Tivoli Garden til fredags-rocken. Nikolaj Koppel er øverste ansvarlige for musikken i Tivoli, og han er første gæst hos Henrik Lyding i denne udgave af ”Kultur i Tivoli”.
”Er det ikke usædvanligt, at en kommerciel have som Tivoli bruger så mange penge på fx klassisk musik?”, vil Henrik Lyding gerne vide. Men Koppel får også lejlighed til at fortælle om musikkens betydning for Tivoli i et historisk perspektiv, der strækker sig helt frem til den aktuelle fredags-rock.

Man kan selvfølgelig ikke tale om musik i Tivoli uden også at komme ind på Tivoli Garden og derfor afløses Nikolaj Koppel i programmet af Tivoli Gardens leder Lars Søgaard og to Tivoli-gardister, der fortæller om, hvordan Tivoli Garden arbejder, hvordan man kan blive optaget i Tivoli Garden, og hvordan det er at være medlem af Tivoli Garden.

Programmet er en del af dk4s nye miniserie om kultur i Tivoli.
Programmerne er optaget i restaurant Gemyse i Tivoli.