Kultur i Tivoli 2-4 – Den kongelige husscenograf

Kultur i Tivoli 2-4 - Den kongelige husscenograf

Københavns Tivolis Pantomimeteater er kendt og elsket af voksne og børn over hele landet – og også udenfor landets grænser. Pantomimeteatret er en unik kulturinstitution, men det er yderligere enestående ved – og vel kun muligt i eventyrlandet Danmark, at landets dronning samtidig er ansat som scenograf i eventyrhaven Tivoli. Hvordan det hænger sammen fremgår af programmet, hvori Dronning Margrethe fortæller om inspirationen til og glæden ved at være en del af holdet bag nogle af Pantomimeteatrets forestillinger.

”Pantomimeteatrets husscenograf – kan man vel godt kalde Dem?”, lyder første spørgsmål fra programmets vært, Henrik Lyding, der ud over at være vært hos dk4, også er dramaturg på Pantomimeteatret og dermed kollega med Dronningen.

Programmet er en del af dk4s nye serie om kultur i Tivoli. Programrækken er optaget i restaurant Gemyse i Tivoli.