Mik Schacks Nabo Service – Mette Bock

Mik Schacks Nabo Service - Mette Bock

”Hvad er kultur?”, lyder Mik Schacks første spørgsmål i denne udgave af ”Mik Schacks Nabo Service”. Og spørgsmålet stilles meget passende til landets kulturminister Mette Bock, der er gæst i køkkenet hos Mik Schack. Men ministeren bliver også udsat for Nabolandstesten, blandt andet med spørgsmålet om ”I hvilke af nabolandene dyrker man kantareller?”.

Svarene får man i programmet, hvori Mette Bock og Mik også kommer vidt omkring med hensyn til medieindhold, distribution, kultur og ikke mindst nabolandene og Nabolandskanalerne, alt imens der hakkes og tilberedes kantareller og drikkes ”Trump-øl” også kaldet ”Lager against torture”.
Men Mik Schack hævder også, at dk4 stort set er den eneste danske tv-station, der viser live-musik, så han benytter lejligheden til at forlade ministeren for en kort stund for at spille med Billy Cross og Flemming Ostermann, der forsøger sig med nordiske toner, inden de hurtigt vender tilbage til den amerikanske rock´n´roll.

”Mik Schacks Nabo Service” produceres i samarbejde med Nabolandskanalerne.