En kuffert fuld af bøger – Peter Christensen

Ferietid og fritid er læsetid. Endelig tid til fordybelse, lystlæsning eller letlæsning. Men hvad skal man læse? Hvilke bøger skal feriekufferten pakkes med? Hvilken bog er der endelig tid til at fordybe sig i – og hvad vil man selv anbefale andre til læsning i ferien?
Sådan lyder rammen for programserien ”En kuffert fuld af bøger”, der både præsenter en nyere udgivelse samt forfatteren, der er gæst i studiet, men som også anbefaler klassikere og andre ældre og nyere udgivelser, man bare skal have læst på et eller andet tidspunkt.
Anbefalingerne foretages af den forfatter, der er gæst i studiet, men også af de to værter Ole Sønnichsen og Ole Knudsen.
Gæst i dette program er journalist, redaktør og forfatter Peter Christensen, der har skrevet en bog om journalistiske scoops. Den har været længe undervejs, og om den har været værd at vente på, får man et klart indtryk af i programmet.
Peter Christensen interviewes først om ”Scoop”, inden man går i gang med anbefalingerne.
Programmet produceres i samarbejde med Storyhouse og Gyldendal.