Anne-Vibeke rejser – Vimmerby

Anne-Vibeke rejser - Vimmerby

Vi kender dem alle: Astrid Lindgren og alle hendes herlige karakterer som Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg og Ronja Røverdatter, bare for at nævne nogle stykker.
I dette program tager Anne-Vibeke dig med til skønne Vimmerby i Småland, hvor Astrid Lindgren blev født 14. november 1907. Det var også her hun voksede op og alle hendes barndoms oplevelser findes i de mange forskellige fortællinger.

Anne-Vibeke tager dig med til Astrid Lindgrens Näs, som er det sted, hvor den populære børnebogsforfatter blev født, samt en tur ind i parken Astrid Lindgrens Värld, hvor alle karakter får liv gennem leg og korte show.

Sidst, men ikke mindst, besøger Anne-Vibeke det sted, hvor filmene Emil fra Lønneberg blev optaget. Undervejs taler Anne-Vibeke også med andre danskere, der er på besøg i Vimmerby og giver gode råd til, hvor og hvordan du skal bo.
Læs mere om Sverige, Småland og Vimmerby på www.AnneVibekeRejser.dk