Mik Schacks Nabo Service – Mogens Jensen

Mik Schacks Nabo Service - Mogens Jensen

Mogens Jensen er kultur- og medieordfører for Socialdemokraterne, men han er også formand for Foreningen Norden – og en stor tilhænger af Nabolandskanalerne. Hvorfor er han nu det? Hvad er Nabolandskanalerne? Hvorfor mener Mogens Jensen, at det er vigtigt med kulturudveksling mellem Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og hvad sætter han pris på i nabolandenes tv-udbud og kultur?

Det kan man blive meget klogere på, når ”Mik Schacks Nabo Service” har besøg af Mogens Jensen, der hjælper Mik i køkkenet, men som også bliver udsat for Nabolandsprøven. Kan han mon svare på Miks noget forunderlige spørgsmål?
Musikken, der selvfølgelig er inspireret af nabolandene, leveres af Mik Schack, Billy Cross og Flemming Ostermann.

”Mik Schacks Nabo Service” produceres i samarbejde med Nabolandskanlerne.