Søstrene Bisp slår teser op – Frans Rasmussen

Søstrene Bisp slår teser op - Frans Rasmussen

Det var en kongstanke hos Luther, at musikken skaber glæde og danner mennesker. Gæst hos biskop Marianne Christiansen i denne udgave af ”Søstrene Bisp slår teser op” er, dirigent og orkesterleder Frans Rasmussen, der også har arbejdet med musik som glæde og dannelse.

Sit folkelige gennembrud fik han med de store kor-projekter “Stemmer fra Vollsmose” og “Stemmer fra opgangen”. Frans Rasmussen har brugt år af sit liv på at skabe sammenhold og integration via musik og dette arbejde sammenholdt med Luthers syn på musikken danner udgangspunkt for samtalen, der også indeholder et Luther-citat som både biskop Marianne Christiansen og Frans Rasmussen har medbragt.

”Søstrene Bisp slår teser op” produceres i samarbejde med Haderslev stift og Fyens stift.